Private Diners en Seminaries in het hartje van Antwerpen.

Onze troeven

Homemade Macarons

Kwaliteit van eigen hand. Met trots onthullen wij u onze geheimen. Niet alleen bij Salon Duke of Antwerp, maar bij alle bars en restaurants van Antwerp Boulevard dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Om deze garantie kunnen bieden produceren wij ook onze eigen paticerie. Van tot bij de koffie tot het dessert.


Voor iedereen !

Salon Duke of Antwerp is de ideale locatie voor uw privéfeest in het centrum van de stad. Bescheiden en uniek ! Met als grootste troef onze geweldige keuken.

Voor uw feest op maat ! sales@antwerpboulevard.be.


Ze zij 'Ja' !

Voor velen de mooiste dag van hun leven. Trouwen in het midden van de stad? Dat kan. Bij Salon Duke of Antwerp kan u genieten van dit mooie moment. U kan kiezen voor een walking dinner of diner à table. Vraag naar onze mogelijkheden; sales@antwerpboulevard.be.